HR++/triple glas

HR++ is dubbel glas, met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het heel goed isoleert. Triple glas bestaat uit drie glasplaten met een coating en isolerend gas, waardoor het super goed isoleert.

Jaloezie glas

Ook wel bekend onder de naam lamellen glas. Dit houdt in dat er dubbel glas wordt geplaatst, waarbij tussen de twee glaslagen jaloezieen worden geplaatst. Het is mogelijk om jaloezie glas handmatig te “bedienen”, waarbij de jaloezieen aan een koord zijn bevestigd. Het is ook mogelijk om de jaloezieen met een knop of afstandsbediening te openen, sluiten of kantelen.

Veiligheidsglas

Wanneer je glas in huis toepast, dan zijn er verschillende situaties waar veiligheid en bescherming in beeld komt. Zeker als het glas altijd binnen handbereik is. Denk aan de glazen douchewand in de badkamer. Glas wat hiervoor gebruikt wordt, moet tegen een stootje kunnen. Net als bij ramen in de schuifpui of tussendeur.
Ontstaat er op een of andere manier toch een breuk in het glas, dan wil je dat het risico op verwondingen minimaal is. Veiligheidsglas biedt dan uitkomst.

Glazen schermen/deuren

Een glazen deur of binnendeur is erg praktisch in gebruik. Een glazen deur maak je eenvoudig schoon, is duurzaam, en je hebt er jarenlang plezier van.

Monumentenglas

Monumentenglas in verschillende soorten en maten, die de klassieke uitstraling van het monument in stand houdt. Bovendien zorgt dit dunste dubbelglas voor meer comfort, en een flinke besparing op energie- en onderhoudskosten.

Glazen keukenachterwand

Een glazen achterwand is niet alleen mooi, maar beschermt ook de keukenmuur. Ook is de gladde achterwand gemakkelijk schoon te houden, doordat er geen voegen of randen zijn.

Glas in lood

Glas in lood leent zich uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen met kleurrijke voorstellingen. Je treft glas in lood vaak aan in oude herenhuizen, maar vooral in kerken, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht, het kunstzinnige karaker doet uitkomen.

Spiegels

Een spiegel is een onmisbaar product in het interieur. Denk hierbij aan de badkamer, toilet of eventueel in de woonkamer. Een spiegel maakt je interieur af, en zorgt voor een fijne sfeer!

Glazen terrasschermen

Lekker uit de wind en genieten op je terras, of simpelweg wat meer privacy? Glazen terrasschermen zijn geschikt voor balkons, terrassen en strandpaviljoens. Ze beschermen je tegen de wind, en zorgen ervoor dat je nog lekker kunt blijven genieten van de zon.

Gehard glas

Gehard veiligheidsglas is 5 maal sterken dan normaal glas. Wanneer het glas breekt, vant het in hele fijne stukjes uit elkaar die niet scherp zijn. Dit zorgt ervoor dat wanneer een geharde glasplaat kapot gaat, je er niet aan kunt snijden.

Voorzetramen

Voorzetramen zijn een ideale oplossing om (achteraf) extra te isoleren. De voorzetramen beschermen tegen tocht, kou en geluid in je woning.